Nyt on mennyt sille mallille, että Hilla ei uskalla enää kovin useesti mennä yksin ulos. Luulenpa että se johtuu vähän siitä, että se on joskus pelästyny katolta tippuneita lumia ja siksi säikkyy nykyään ulkona vähän kaikkea. Pissahädässä vinkuu oven edessä, mutta kun menee aukaseen oven, se menee kauas ovesta, eikä millään menisi ulos, ellei lähde ite käyttämään. Mitenköhän tästä pelosta pääsis eroon?

1277431.jpg

23.2 olisi siis tiedossa Ylihärmän näyttely ja saapa nähdä pärjätäänkö siellä yhtä hyvin kuin Kajaanissa :) innolla odotellaan, ajomatkakin on kyllä pikkasen pitempi tällä kertaa :D

1277434.jpg

Nyt on myös useampaan otteeseen käyny Hillalla kylässä kaveri, joka on shetlanninlammaskoira. Hilla on yllättävän rauhallinen kotona muuten, verrattuna näiden kahden temmellykseen. Välillä täytyy ihan Hillaa komentaa, kun leikit menee liian rajuiksi. Ei tosin sillä että leikki muuttuisi tappeluksi, vaan että Hilla ei ymmärrä että on paljon tätä pikkukaveria isompi ja meinaa yksinkertaisesti talloa tämän alleen. Pikkukaveria se ei tosin näytä koskaan haittaavan ja yllyttää Hillaa aina vain enemmän, minkä takia varmaan leikit sitten onkin semmosia kuin ovat :) Täällä kun ei kovin useasti muita koiria näe, niin Hilla tuntuu menevän ihan suunniltaan innosta aina kun näkee kaverinsa.